Featured Post

Vår vision: Ett suveränt Sverige

Vår vision: Ett suveränt Sverige.   Hur ska vi åstadkomma det? - PROTESTERA MERA! Fickknuten näve gör ingen skillnad. Släpp t...

söndag 12 april 2020

Vår vision: Ett suveränt Sverige

Vår vision:
Ett suveränt Sverige.

 

Hur ska vi åstadkomma det?
- PROTESTERA MERA!

Fickknuten näve gör ingen skillnad.

Släpp tangentbordet!
Släpp beröringsskräcken!

Enade vi stå.
Söndrade vi falla.

 

 

 

 

Dessa krav borde väl alla egentligen kunna skriva under på? Åtminstone alla med förnuftet i behåll. Det är ju rena rama självklarheterna. Det är inte VI som är de extrema.




Att ge bort vårt land till främlingar och utländska storföretag - DET är däremot (jäkligt) extremt! Det är mer än extremt. Det är direkt ondskefullt. Och det är förräderi mot det svenska folket!



Om inget görs kommer svenskar vara i minoritet i Sverige redan om 10-20 år.

ÄR DET SÅ VI VILL HA DET??? (Inte jag iaf.)

Om inte är det NU vi ska protestera och se till att vi vänder skutan innan den kraschar med dunder och brak mot isberget. För det är bara en tidsfråga. Och det handlar inte om lång tid. Hur vill vi att Sverige ska se ut om 10 år???



Vi MÅSTE ta striden till gatan!!! 
Det är den enda signal som våra korrupta svenskfientliga politiker kommer vara tvungna att hörsamma. Syns man inte så finns man inte. Så länge vi inte sätter ner foten och rent fysiskt visar vårt missnöje och vår beslutsamhet, kommer ingenting att förändras.


Vi kommer INTE att rädda Sverige från TV-soffan! (Eller vart man nu sitter / ligger och klickar gilla på sociala medier...)



Förändringen börjar med dig – och mig. Med oss alla.
Som AfS brukar säga: VAR den förändring du vill se i samhället!
Det enda man kan påverka är sina egna handlingar. Om vi alla drar vårt strå till stacken, så kommer det att ge resultat.



OCH - vi måste släppa beröringsskräcken. 
Avståndstagandets era är över! Vi behöver protestera TILLSAMMANS! Vi har inte en chans annars…



Föreställ dig att 1000 protestanter ställer sig på var sitt torg med var sin banderoll. Hur stor uppmärksamhet får de??? Inte överdrivet mycket, gissar jag.



Men tänk om alla 1000 protestanterna stod på SAMMA torg - och alla hade likadana banderoller?! DÅ skulle folk se dem och höra deras budskap.



Vi vinner inget på att fokusera på vad som skiljer oss åt. 
Skippa att fokusera på detaljfrågorna, där vi tycker olika och inte kommer överens! Detaljerna är inte viktiga just nu. 

Det ENDA som är viktigt nu är att vi blir tillräckligt många för att synas och höras. Detta oavsett vad vi röstar på eller om vi är med i något parti eller inte till vardags. Detta oavsett om vi är fattiga eller rika, friska eller sjuka, gamla eller unga, tjejer eller killar, norrlänningar, skåningar, göteborgare eller stockholmare. 


Bara med gemensamma krafter kan vi rädda Sverige. 
Det är dags att alla som värnar om Sverige går samman! Allt annat vore faktiskt total idioti. Ensam är inte stark. Och det är Sveriges framtid - Sveriges existens - som står på spel. Vi kommer höras och synas mer ju fler vi är. En självklarhet, som minsta lilla barn kan begripa...




När huset brinner ska man inte tjafsa om ifall gardinerna ska vara röda eller blå. 

Då huset brinner hämtar man var sin brandsläckare. Svarare än så är det inte. Står man och tjafsar om färgen på gardinerna när huset brinner - då har man snart inget hus alls. Och alltså kan man heller inte sätta upp några gardiner. Varken blå eller röda. 
 
När vi släckt elden så kan vi tjafsa vidare om vilken färg vi ska ha på gardinerna. Må den snyggaste färgen segra. Men var sak har sin tid… Nu är inte tiden att tjafsa om detaljer.




Nu är tid att vi går samman och får bort våra svenskfientliga politiker från makten en gång för alla. 



Det handlar om en enda sak nu. Att se till att det svenska folket överlever och att Sverige blir ett tryggt land att leva i. Då behöver vi stoppa invandringen (läs folkutbytet). 

Vi behöver återvandra vissa (EXAKT hur många och vilka – det är detaljer, som vi inte måste enas om just nu, men åtminstone de som inte passar in, som är så avlägsna oss kulturellt att de aldrig kommer kunna / vilja assimileras).



Frågan om återvandring är vår tids ödesfråga. 
Sveriges framtid hänger på att vi lyckas få igång en smidig, effektiv och human återvandring så snart som det bara är praktiskt möjligt. Helst IGÅR!!!



Vi måste också ut ur EU. 
Beslut som berör Sverige ska fattas av svenskar, i Sverige. Så nära folket som möjligt. Ingen överstatlighet.



Globalism är en styggelse! 

Sverige ska inte vara en lydstat åt EU. 

Gör Sverige suveränt igen!




En och en kan vi inte göra mycket.

Men tillsammans kan vi rädda Sverige.












Ett citat från en av våra manifestationer.

Vi som verkligen vill det här måste lösa det tillsammans och stå mer enade i kampen. Det minsta man kan göra är att inte motarbeta andra nationellt sinnade även om man kanske inte tycker precis likadant” 

/ David Bergqvist, 3 november 2019, Raoul Wallenbergs Torg, Stockholm.



PROTESTERA MERA!


SAMARBETA MERA!

 

Vi ses på barrikaderna! 

För ett SUVERÄNT Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar